Εύκολο, γρήγορο και οικονομικό! Η συγκεκριμένη συνταγή χρειάζεται μόλις 30 λεπτά από τον χρόνο σας και θα σας ανταμείψει γευστικά.
Τι θα χρειαστείτε:
• 1 καρβέλι τεμαχισμένο γαλλικό ψωμί
• 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο μαλακωμένο
• 1 ½ κουταλάκι του γλυκύ καρυκεύματα
• 1 ½ έως 2 φλιτζάνια τριμμένη μοτσαρέλα
• ¾ του φλιτζανιού τεμαχισμένη παρμεζάνα (όχι τριμμένη)
• ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
Πως θα το ετοιμάσετε:
Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 350 βαθμούς. Κόψτε τις φέτες του ψωμιού στη μέση και τοποθετείστε τις σε ένα φύλλο ψησίματος, μέσα σε ένα μεγάλο ταψί. Απλώστε πάνω τους το βούτυρο. Πασπαλίστε με τα καρυκεύματά σας και περάστε τες με τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα.
Στη συνέχεια, πασπαλίστε με τη σκόνη του σκόρδου, αλλά και με τα υπόλοιπα καρυκεύματά σας.
Ψήστε για περίπου 20-25 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να αρχίσει να παίρνει ένα καφετί χρώμα. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστά. Είστε έτοιμοι!