Φτιάξτε αυτή την υπέροχη τορτίγια με πατάτες ως εναλλακτική της ελληνικής γνωστής συνταγής
πατάτες με αυγά και θα μας θυμηθείτε.Υλικά
1 κρεμμύδι
3 πατάτες
5 αυγά
αλάτι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Καθαρίστε και κόψτε το κρεμμύδι και τις πατάτες σε λεπτές στρογγυλές φέτες. Βάλτε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τηγανίστε τα υλικά μέχρι οι πατάτες να λιώνουν. Στραγγίξτε τες από το λάδι και βάλτε τες στην άκρη. Στην συνέχεια χτυπήστε ελαφρώς τα αυγά με ένα σύρμα, προσθέστε αλάτι και πιπέρι, ρίξτε μέσα τις πατάτες και ανακατέψτε καλά.Ρίξτε το μείγμα σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήστε για 5 λεπτά. Στην συνέχεια γυρίστε την τορτίγια με την βοήθεια ενός πιάτου και ψήστε και από την άλλη πλευρά. Καλή σας όρεξη.