Δημιουργήστε εύκολα και οικονομικά ένα εντυπωσιακό πιάτο! Το κοτόπουλο με κόλιαντρο, λάιμ και ντοματίνια μπορεί να ενθουσιάσει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συνδυάζετε εξαιρετικά με ρύζι
Τι θα χρειαστείτε:
Για το κοτόπουλο:
• 2 κουταλιές της σούπας κόλιαντρο
• 2 ½ κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λάιμ
• 1 ½ κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκκαλα και πέτσα
• ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Για τη σάλτσα:
• 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα ντοματάκια
• 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
• 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο χυμό λάιμ
• ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
• ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Πως θα το ετοιμάσετε:
Για το κοτόπουλο:
Για να ετοιμάσετε το κοτόπουλο συνδυάστε τα πρώτα τέσσερα υλικά σε αν μπολ. Ανακατέψτε και αφήστε το μείγμα για περίπου τρία λεπτά. Στη συνέχεια, βάλτε το κοτόπουλο μέσα στη μαρινάδα. Περάστε το κρέας με αλάτι. Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία και βάλτε μέσα σε αυτό ελάχιστο λάδι. Προσθέστε τι κοτόπουλο και ψήστε την κάθε πλευρά για περίπου 6 λεπτά.
Για τη σάλτσα:
Συνδυάστε τα τοματίνια και τα υπόλοιπα τέσσερα συστατιά, και το πιπέρι, σε ένα μέτριο μπολ. Ανακατέψτε απαλά. Περιλούστε με τη σάλτσα σας το κοτόπουλό σας