Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον γάμο του Νικολάου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη, ένα γεγονός που αναμένεται να είναι λαμπερό και κομψό, με άρωμα βασιλικής φινέτσας και επιχειρηματικής αίγλης.
Σύμφωνα με την επίσημη αναγγελία, ο γάμος θα τελεστεί στην Αθήνα, ενώ οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
«Ο Νικόλαος Ντε Γκρες, τέκνο των ΑΜ Βασιλέων Κωνσταντίνου και Άννας Μαρίας, πρώην Βασιλέων των Ελλήνων, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εν Ρώμη, και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, κάτοικος Εκάλης, γεννηθείσα εν Αθήναις, του Γεωργίου και της Αγάπης, το γένος Πολίτη, πρόκειται να παντρευτούν εν Αθήναις», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αναγγελία του γάμου του ζευγαριού.
🔹 Ποιοι είναι οι μελλόνυμφοι
Ο Νικόλαος Ντε Γκρες είναι γιος του εκλιπόντος Βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ και της Άννας Μαρίας, πρώην βασίλισσας της Ελλάδας. Γεννημένος στη Ρώμη, ο Νικόλαος μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον με ισχυρές ευρωπαϊκές βασιλικές καταβολές, ενώ σήμερα είναι επιχειρηματίας και ζει στην Αθήνα.
Η Χρυσή Βαρδινογιάννη, από την πλευρά της, προέρχεται από τη γνωστή εφοπλιστική οικογένεια Βαρδινογιάννη. Είναι κόρη του Γεωργίου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη και διαμένει στην Εκάλη. Με έντονη κοινωνική και επιχειρηματική δραστηριότητα, η Χρυσή είναι μια γυναίκα με κομψότητα και δυναμική παρουσία.
🔹 Ο γάμος της χρονιάς
Ο γάμος του Νικολάου και της Χρυσής αναμένεται να είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα της χρονιάς. Με καλεσμένους από τον χώρο της επιχειρηματικής ελίτ και της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας, η τελετή αναμένεται να έχει αέρα μεγαλοπρέπειας και διακριτικής πολυτέλειας.